Náš soupeř venku: FK KRUMVÍŘ

Podzimní solidní umístění – pátá příčka – jarní bilance trochu kazí. Je podobná té naší: jedna výhra a dvě porážky. Náš sobotní soupeř k ní však dokráčel jinak. Doma hrál jen jednou (a stejně jako Morenda podlehl Ráječku – 0:2) a dvakrát venku. V jarním stratu vyhrál v Brně-Komíně nad Svratkou 4:3 a v minulém kole podlehl lídru tabulky Kuřimi na jejím hřišti 0:4. To už vede tým nový kouč Radek Toman. Úspěšný trenér Michal Škrabko skončil z osobních důvodů.

Změny v kádru nebyly v zimní pauze velké, ale asi lze hovořit o posílení. S koučem Tomanem dorazily z divizního Startu Brno zkušení Martin Pařízek a Dominik Havlín. Odešli jen Pavel Hoša do Bukovan a Cristian Balaci s Ondřejem Luskačem ohlásili konec aktivní kariéry.

Na podzim tým gólově táhl Tomáš Ondroušek s deseti přesnými zásahy. Na jaře zatím nastupuje jen do částí zápasů. Za ním je ovšem v interní střelecké tabulce trochu »díra«. Po čtyřech gólech dali Ondřej Přichystal, David Michna a Cristian Balaci, který tedy už další nepřidá. Soudě podle úvodního jarního kola by koncovku měl obstarávat i příchozí Havlín, který dal na Komíně tři ze čtyř branek, jednu přidal David Michna.

S úvodem jara tedy asi v Krumvíři nebude nějaké velké nadšení, na druhou stranu si klub tradičně nedává přehnané cíle, což před jarní výkopem vyjádřil v médiích i nový lodivod. „Když se bude říkat, že Krumvíř hraje dobrý fotbal, budu spokojený. Samozřejmě si přeju, abychom byli i co nejvýš v tabulce,“ zdůraznil Toman.

Morendu tedy čeká velmi těžký soupeř, ale určitě ne neporazitelný. Koneckonců máme mu z podzimu co oplácet…

 

Krajský přebor – 20. kolo:
FK KRUMVÍŘ – SK MORAVSKÁ SLAVIA

Sobota 6. dubna, 16.30 hodin

Na podzim: MS – Krumvíř 0:2 (0:1), 44. Luboš Košulič, 79. Radim Němeček

 

Tabulka:

7. Krumvíř                 18   9   1   8   36:39   28

12. MS Brno               18   4   7   7   24:29   19