Áčko vyhrálo přestřelku v Tišnově.

Druhé utkání v rámci zimní přípravy zavedlo A tým Morendy do Tišnova. Střelci se činili, padlo sem branek, naštěstí o jednu víc do domácí sítě.

Tišnovští jsou po podzimní části tabulky A skupiny I. A třídy na pátém místě s šestibodovou ztrátou na vedoucí Zastávku. Morenda přezimuje na stejné pozici o třídu výš – v krajském přeboru.

V roli favorita zápas rozehrála aktivněji a brzy šla dvougólového vedení. Domácí se vrátili do zápasu ve 35. minutě, když naše obrana nezachytila dlouhý odkop, naopak domácí útočník si s těžkým balónem poradil a po kličce dovnitř pěkně skóroval. Hosté si ještě do přestávky vzali dvougólové vedení zpět a do druhé půle vyslali na hřiště dorostence. Zápas se více vyrovnal, ale zasloužené vítězství nakonec zůstalo našim barvám. Trenéři byli s přípravou spokojení. Na dané podmínky a roční období se hrál dobrý fotbal, který mohl skupinku prokřehlých diváků zahřát.

 

AFK Tišnov – Moravská Slavia 3:4

Poločas: 3:1.

Branky: Diogo 2, Čech, Šembera.

Sestava MS: Šurkala (46. Zůbek) – Čus, Ďedič, Kubík, Gruber – Čech, Hanuš (46. L. Roštínský), Šmýd (60. Bednařík), Ovsepjan – Šembera, Diogo.

Hráno na UT v Řečkovicích.

 

Přípravné zápasy Áčka

Sobota 4.2.
Kuřim – MS (2:0)

Sobota 11.2.
Tišnov – MS (3:4)

Sobota 18.2.
MS – Šlapanice (14.30, Řečkovice)

Středa 22.2.
MS – KS Zdrój Jedlina/Pol. (19.30, UT Lužánky)

Sobota 25.2.
Ráječko – MS (18.00, Blansko)

Sobota 4.3.
MS – Soběšice (12.30, Řečkovice)

Sobota 11.3.
Pohořelice – MS (10.00)

Neděle 19.3.
Start jarní části KP