Morenda veze tři body z horké půdy nováčka soutěže

První poločas se odehrával v mírné převaze hostů, kteří dokonale dokázali využít své dvě šance. Nejprve po centru Pešty zakončoval Čech. A v 30.minute po faulu na Barana se krásně z poza šestnáctky trefil Hanuš. Morenda i domácí měli ještě nějaké náznaky šancí, ale nic vyloženě nebezpečného.
Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, zahrozili hned v 47.minutě, ale Mach mířil vedle brány. Zasloužené branky se domácí dočkali v 62. minutě, když se po rohovém kopu střelou ze 20 metrů krásné trefil Simandl. Brankář Šurkala byl bez šance. Obdržená branka jakoby nakopla sešívané a vyrovnali hru. Zvýšit na 3:1 mohl v 66.minute Simr, ale střelou zblízka trefil domácího brankáře. O osm minut později mohli hosté opět zvýšit své vedení, ale Šemberovu střelu bravurně vyrazil domácí brankář. Za další tři minuty měl Šembera další šanci, ale ani on, ani z dorážky Simr nedokázali překonat domácího gólmana. Když nedokázali hosté ze svých příležitostí vytěžit branku, začali být opět aktivnější domácí. Vytvořili si do konce zápasu tři výborné možnosti ke skórování. Ale nejprve je zastavil praporek pomezního rozhodčího, které signalizoval postavení mimo hru a poté dvakrát hosty podržel brankář Šurkala. A tak si sešívání po výhře doma s Ivančicemi připsali další tři body za výhru u nováčka soutěže, Moravanu Lednice.

Krajský přebor – 4. kolo: TJ Moravan Lednice – SK Moravská Slavia 1:2

Poločas: 0:2

Výsledek: 1:2

Branky: 62. Simandl – 16.Čech, 30.Hanus

Rozhodčí: Kučera – Dadák, Ryba

ŽK: Ferby – Gruber, Baran

Diváků: 120

Sestava MS: Šurkala – Gruber (80.Dvořák), Hanuš, Kubík, Doležel (23.Havelka) – Pešta (66.Šembera), Sileš, Baran, Ovsepjan – Simr, Čech

Trenér: Libor Danihelka