REMÍZA S PŘEKVAPIVĚ KVALITNÍM SOUPEŘEM Z I. A TŘÍDY

Protože přátelský zápas s Olympií Ráječko v Blansku byl zrušen, nastoupilo áčko k herní přípravě až po čtrnácti dnech. Navíc v týmu chybělo několik zkušených opor (Kubík, Hanuš, Baran….). S osmým týmem podzimní tabulky A skupiny I. A třídy Soběšicemi sehrála Morenda vyrovnané utkání, přičemž hosté vždy dokázali reagovat na náš vedoucí gól.

„Soběšice mě docela překvapily, jak dobré mužstvo mají. Myslím, že výsledek odpovídá průběhu zápasu, i když jsme měli více šancí než jen na dva góly. Ale utkání určitě splnilo svůj přípravný účel a absence stabilních hráčů dala možnost se ukázat mladým klukům. Teď už se budeme připravovat a ladit mužstvo na sobotní generálku na jarní start krajského přeboru v Pohořelicích,“ sdělil trenér Libor Danihelka.

Utkání je plánované na tamní umělou trávu, ale trenér by je rád sehrál na přírodní. Místo se tedy ještě může změnit, sledujte tyto stránky.

V každém případě se Morenda utká o první jarní body s SK Krumvíř na jeho hřišti. Rezervujte si sobotu 18. března dopoledne, výkop bude v 10.30 hodin.

 

 

FC Soběšice – SK Moravská Slavia 2:2

Poločas: 1:1

Branky: Šmýd, Čech

Sestava MS: Šurkala – Havelka, Dědič, Čus, Gruber – Pešta, Šmýd, Diogo, Ovsepjan – Čech, Simr

Střídali: Nony, Patrik Roštinský, Lukáš Roštinský

Hráno na umělém trávníku v Řečkovicích.

 

Přípravné zápasy Áčka

Kuřim – MS (2:0)

Tišnov – MS (3:4)

MS – Šlapanice (8:4)

MS – KS Zdrój Jedlina/Pol. (3:6)

Ráječko – MS (zrušeno)

MS – Soběšice (2:2)

* * *

Sobota 11.3.
Pohořelice – MS (10.00, UT (?) v Pohořelicích)

Sobota 18.3.
Start jarní části KP (SK Krumvíř – SK Moravská Slavia (10:30))