Máme nového výrazného partnera. Morendě fandí společnost SAKO

Společnost SAKO Brno, a.s., která se zabývá svozem, tříděním a zpracování odpadu v Brně a službami s tím souvisejícími, není mezi firmami podporujícími sport ve městě neznámým pojmem. Jsme rádi, že tento týden začala spolupracovat i s SK Moravská Slavia-fotbal. Konkrétně, stala se generálním partnerem mládeže.

Prvním výrazným počinem této spolupráce je zafinancování rekonstrukce kotelny v kabinách. Šek v hodnotě 158 000 tisíc korun osobně předal přímo malým fotbalistům a za účasti předsedy našeho klubu Marcela Hejny, předseda představenstva společnosti Mgr. Filip Leder. A nebylo to jen gesto, což dokladuje osobní článek pana předsedy na facebooku.

Rádi citujeme:
„Víte, že SK Moravská Slavia Brno-fotbal je nejstarší brněnský fotbalový klub, který patří k průkopníkům tohoto sportu? Ve svých začátcích patřil k nejlepším, vždyť třeba dokázal vyhrát mistrovství Moravy, dát dva góly Barceloně a remizovat s Realem Madrid. Práce klubu s mládeží je vzorně příkladná dodnes. Moravská Slavia připravuje více než 100 mladých fotbalistů všech věkových kategorií a SAKO Brno se rozhodlo podpořit brněnský fotbal a stalo se generálním partnerem mládeže. Byl jsem se osobně přesvědčit, že pověst o dobré a systematické práci s mládeží nelhala a navštívil trénink mladších hráčů. Bylo skvělé vidět, jak sport v srdci Brna žije aktivně. Hřiště bylo plné malých sportovců a nálada skvělá! Díky! Při této příležitosti jsem předal klubovému předsedovi Marcelovi Hejnovi šek na opravu kotle, bez něhož by klubové zázemí fungovalo jen těžko… Předseda mne provedl areálem, a také mi ukázal poháry a ocenění napříč desetiletími. Úplným skvostem byla vyšívaná, přesně 100 let stará vlajka k příležitosti zápasu Moravské Slavie ve Vídni.“
Podepsán Filip Leder

„Velmi si vážíme toho, že tak významná firma se zajímá o náš klub a věřím, že spolupráce bude dlouhodobá a bude mít význam i pro našeho partnera. Jsem přesvědčený, že mu máme a budeme mít co nabídnout. Možná, že nejen na úseku mládeže. Teď chystáme oslavy 115. výročí založení klubu a i tam budeme příklad přístupu společnosti ke sportu SAKO důstojně prezentovat,“ naznačuje zpětnou vazbu šéf Morendy Marcel Hejna.