Krajský přebor mužů – 20. kolo: FC Moravský Krumlov – Moravská Slavia 0:0

Rozhodčí: Šenkýř – Kříž, Holík

ŽK: Zelníček, Bogner – Gruber, Pešta, Kubík, Ovsepjan, Doležel, Šurkala

Diváků: 155

Sestava MS: Josef Šurkala – Martin Doležel, Ondřej Kubík, Pavel Dědič, Lukáš Gruber (75. René Jašek) – Arutjun Ovsepjan, Dominik Síleš, Pešta (71. Leo Štourač), Čus (46. Lukáš Suchý) – Vojtěch Čech, Radek Šmýd (80. Jakub Dvořák)

Trenér: Libor Danihelka

 

Černý Petr zůstal v Moravském Krumlově. To je pozitivní. Trenér Libor Danihelka ale netají, že ze souboje posledních dvou celků tabulky chtěl vytěžit víc. „Výsledek ale musíme brát, protože asi odpovídá průběhu zápasu. My jsme měli nějaké šance, oni něco také,“ konstatoval po utkání.

Morenda byla blíže ke vstřelení branky v prvním poločase. Gólové hlavičky Šmýda a Dědiče ale cíl nenašly a dobrou střelu Čecha vychytal domácí brakář Michal Bogner.

Ve druhém poločase se na hřišti spíše bojovalo, než by se hrál fotbal. Oba týmy dost chybovaly, ztrácely balóny, nedařila se jim kombinace. Zápas tak došel k bezgólové remíze, která nic neřeší ani pro jednoho soupeře.

„Jestliže jsem řekl, že výsledek musíme brát, tak předvedenou hru určitě ne. Snad jen tu bojovnsot kluků, tam problém nebyl. Chtěl jsem se od Krumlova bodově trochu odrazit, což se nepovedlo, ale je před námi ještě deset zápasů, takže všechno pořád máme ve svých rukou,“ zdůraznil Danihelka.

Po dvacátém kole má Morenda na 15. místě před Moravským Krumlovem náskok tří bodů a na čtrnácté Mutěnice ztrácí pět.